O kompaniji TECNO

TECNO je inovativni tehnološki brend koji posluje u preko 70 država i regiona, na pet kontinenata. Od nastanka brenda, TECNO nastoji da unapredi digitalno iskustvo na različitim tržištima širom sveta. Neumorno težeći ka savršenoj inegraciji savremenog dizajna sa najnovijim tehnologijama. Danas, TECNO je prepoznat kao vodeći brend na ciljnim tržištima, omogućavajući impozantne inovacije kroz širok spektar telefona, pametnih gedžeta, laptop računara i tableta, HiOS operativnih sistema i pametnih kućnih uređaja. Vođena vizijom brenda “Stop At Nothing”, kompanija TECNO je posvećena otkrivanju najboljih i najinovativnijih tehnologija. Stvaranjem modernih, pametnih uređaja, TECNO inspiriše korisnike širom sveta da nikada ne prestanu da teže ka najboljoj verziji sebe.

 • TECNO lansirao POVA 5 Seriju

  2023-06-29

  TECNO lansirao POVA 5 Seriju

  Zajednički dizajniran sa popularnom mobilnom igrom Battle Royal Garena Free Fire, serija POVA 5 oslobađa vrhunsko iskustvo igranja i zabave.

 • TECNO predstavio CAMON 20 Seriju

  2023-05-10

  TECNO predstavio CAMON 20 Seriju

  TECNO je lansirao svoju novu seriju CAMON 20, donoseći spektakularno iskustvo portretnog videa i noćne fotografije sa prvim dekonstrukcionističkim dizajnom u industriji - CAMON PUZZLE.

 • TECNO predstavio SPARK 10 Seriju

  2023-03-07

  TECNO predstavio SPARK 10 Seriju

  TECNO je predstavio SPARK 10 seriju, obeležavajući novu eru selfi telefona u svom segmentu, kombinovanjem vrhunskih performansi sa elegantnim i trendi dizajnom.

 • TECNO je debitovao na MVC23 u Barseloni i otkrio prvi vodeći premijum sklopivi pametni telefon PHANTOM V Fold

  2023-02-28

  TECNO je debitovao na MVC23 u Barseloni i otkrio prvi vodeći premijum sklopivi pametni telefon PHANTOM V Fold

  TECNO je predstavio svoju all-star liniju proizvoda i bio pionir na premium tržištu lansiranjem prvog pametnog telefona na preklapanje PHANTOM V Fold tokom svog debitantskog nastupa na Mobile World Congresu 2023. u Barseloni.

 • TECNO je održao globalno predstavljanje remium Flagship Global Launch Event fopremijum modela PHANTOM X2 i MEGABOOK S Serije u Dubaiju

  2022-12-07

  TECNO je održao globalno predstavljanje remium Flagship Global Launch Event fopremijum modela PHANTOM X2 i MEGABOOK S Serije u Dubaiju

  TECNO je 7. decembra u Dubaiju održao svoj godišnji događaj predstavljanja vodećeg proizvoda pod nazivom 'Beyond the Extraordinary'. Na događaju je bilo zvanično lansiranje dva nova vodeća proizvoda kompanije, izvanredne serije PHANTOM X2 i MEGABOOK S1.

 • TECNO i Google sklopili strateško partnerstvo u cilju poboljšanja korisničkog iskustva

  2022-12-05

  TECNO i Google sklopili strateško partnerstvo u cilju poboljšanja korisničkog iskustva

  TECNO je potpisao strateško trogodišnje partnerstvo sa Google-om u vezi softvera koji bi dodatno poboljšao korisničko iskustvo i doneo novu dinamiku tržištu pametnih telefona. Partnerstvo bi donelo optimizovano korisničko iskustvo za TECNO pametne telefone, pri čemu su TECNO mobilni uređaji na čelu isporučivanja najnovijih Android ažuriranja, kao i omogućilo besprekorna iskustva na različitim uređajima.

 • TECNO se udružio sa MFA iz Bostona kako bi otkrio CAMON 19 Pro Mondrian izdanje sa prvom u klasi tehnologija senzora svetlosti

  2022-07-07

  TECNO se udružio sa MFA iz Bostona kako bi otkrio CAMON 19 Pro Mondrian izdanje sa prvom u klasi tehnologija senzora svetlosti

  TECNO je objavio da se udružio sa Muzejom lepih umetnosti u Bostonu kako bi otkrio poklon set CAMON 19 Pro Mondrian Edition sa TECNO CAMON 19 Pro Mondrian Edition pametni telefon - prvi pametni uređaj na svetu koji je koristio tehnologiju "crtanja sunčeve svetlosti" kako bi telefon mogao da promeni boje na sunčevoj svetlosti – kreirajući uređaj koji je bio i umetnički i intuitivan. Ovaj dizajn koji menja boju odao je počast umetničkoj ikoni 20. veka Pitu Mondrijanu.

 • TECNO je održao svoj prvi globalni događaj - lansiranje serije CAMON 19 u Njujorku

  2022-06-17

  TECNO je održao svoj prvi globalni događaj - lansiranje serije CAMON 19 u Njujorku

  TECNO je proslavio globalno lansiranje svoje nove serije CAMON 19 u Rokfeler centru u Njujorku. Ovo predstavljanje postavilo je ton ka poziciji srednjeg i visokog kvaliteta i pokazalo da TECNO pravi veliki korak napred u internacionalizaciji i integraciji mode sa inovativnom tehnologijom.

 • Osnovan TECNO centar za bezbednosni odgovor (SRC).

  2021-09-26

  Osnovan TECNO centar za bezbednosni odgovor (SRC).

  TECNO je uspostavio Centar za bezbednosni odgovor (SRC), platformu za saradnju i razmenu između kompanije TECNO i stručnjaka iz bezbednosne industrije, istraživača i organizacija. Ovo je označilo strateški potez brenda koji je ponovio doslednu posvećenost bezbednosti i pomogao da se bezbednosni ekosistem unapredi na viši nivo.

 • TECNO predstavlja novi slogan brenda ‘Stop at Nothing’ kroz film

  2021-08-23

  TECNO predstavlja novi slogan brenda ‘Stop at Nothing’ kroz film

  „Stop at Nothing“ predstavlja TECNO priznanje ljudskog napredka i težnju ljudi za svrhom, potencijalom i izvrsnošću. „Stop at Nothing“ je bio sledeći korak kompanije u ispunjavanju obećanja da će otključati najbolje od savremenih tehnologija pametnih telefona i učiniti ih dostupnim za globalna tržišta u razvoju.

 • TECNO predstavio prvi Flagship model PHANTOM X

  2021-07-01

  TECNO predstavio prvi Flagship model PHANTOM X

  TECNO je predstavio svoj najnoviji pametni telefon PHANTOM X. Bio je to izvanredan početak koji obuhvata TECNO viziju, i pozicioniranje za novu publiku zahtevnijih potrošača.

 • TECNO najavio poslovanje sa AIoT proizvodima

  2019

  TECNO najavio poslovanje sa AIoT proizvodima

  TECNO je najavio da će se zalagati za izradu digitalnih proizvoda lansiranjem svoje AIoT poslovne strategije, sa ciljem da napravi revoluciju digitalnog načina života ciljnih potrošača i inspiriše ih da izgrade bolji život.

 • TECNO ulazi na tržište Turske

  2019-05-28

  TECNO ulazi na tržište Turske

  TECNO je ušao na tursko tržište kroz saradnju sa Digigenom za širenje distributivnih kanala u regionu. Ova saradnja je omogućila TECNO brendu da dodatno poveća prodajnu i distributivnu mrežu i pruži veću pokrivenost širom zemlje i pristup pametnim telefonima u svim regionima Turske.

 • TECNO Imaging LAB-TAIVOS LAB Launched

  2017

  TECNO Imaging LAB-TAIVOS LAB Launched

  TECNO TAIVOS LAB (TECNO AI Vision Optimization Solution Laboratorija), je postavljena da unapredi fotografiju i video snimanje pomoću najnovije tehnologije. Cilj je bio da se korisnicima pruže najbolje funkcije kamere i videa, redefinišući kako se mobilna kamera percipira i šta može da uradi za naše korisnike.

 • TECNO ulazi na tržište Južne Azije

  2017-07-06

  TECNO ulazi na tržište Južne Azije

  TECNO je ušao na tržišta Južne Azije uključujući Indiju, Pakistan, Bangladeš i Nepal.

 • TECNO ulazi na tržišta Severne Afrike, Južne Amerike, Jugoistočne Azije i na tržišta Bliskog Istoka

  2016

  TECNO ulazi na tržišta Severne Afrike, Južne Amerike, Jugoistočne Azije i na tržišta Bliskog Istoka

  TECNO se brzo globalno proširio u Severnu Afriku, Južnu Ameriku, Jugoistočnu Aziju, Bliski istok i prodro na globalno tržište.

 • TECNO CAMON Serija predstavljena sa fokusom na kamere

  2014-09

  TECNO CAMON Serija predstavljena sa fokusom na kamere

  Serija TECNO CAMON je prvi put lansirana 2014. godine i posvećena je približavanju pionirskih tehnologija fotoaparata afričkim potrošačima. Camo je postao jedan od najpopularnijih telefona kada se radi o kameri.

 • 860+ radnji otvoreno u podsararshoj Africi

  2014

  860+ radnji otvoreno u podsararshoj Africi

  Održavajući stabilan rast na tržištu feature mobilnih telefona, TECNO je skočio na tržištu pametnih telefona, napravio veliki proboj da bi bio globalno priznat i otvorio više od 860 prodavnica u podsaharskoj Africi.

 • TECNO ubrzava investiranje u inovacije

  2013

  TECNO ubrzava investiranje u inovacije

  Kompanija je značajno investirala u sektor istraživanja i razvoja, kao i u inovacije kako bi podržala strategiju kontinuirane nadogradnje, dajući krajnjim korisnicima iskustvo koje se stalno razvija i uređaje višeg ranga u tom procesu.

{{title}}

{{hreftitle}}
{{emptyTip}}